Wie zijn wij?

Als het om muziek gaat, ben je nooit uitgeleerd. Er valt zoveel te ontdekken in de muziekwereld! Wij bieden elke leerling van ieder niveau uitdagende lessen.

Muziekschool MusicMyStyle is ontstaan vanuit een passie voor muziek. Wij bieden leerlingen een fijne leeromgeving. Bij onze kleinschalige, persoonlijke muziekschool is het een thuiskomen voor iedere muziekliefhebber.

Elke leerling is anders en dus spelen onze enthousiaste docenten in op jouw persoonlijke doelen en wensen. Zo blijf je als leerling les na les gemotiveerd.

Onze docenten vinden het niet alleen belangrijk dat je een instrument leert beheersen: zij leren je de muziekwereld te begrijpen en te ontdekken in de breedste zin van het woord.

Voor degenen die graag het podium willen betreden, organiseren wij ook leerlingenmiddagen. We begeleiden je dan, zodat je een spetterend optreden kunt geven voor jouw vrienden en familie.

Wij bieden privéles, cursussen en workshops, en ook de kleinsten onder ons kunnen bij ons muziekles volgen. Ook voor coaching voor audities, songwriting en hulp met je muzikale ambities kun je bij ons terecht.

Onze docenten

Marloes

Piano- en zangdocent

Joran

Piano- en zangdocent

Wouter

Gitaardocent

Cúnla

Zang- en pianodocente

Johan

Gitaar- en ukeleledocent

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0